ellinorjohannesson

Internet nere!

Kategori: Allmänt

Shoo detta e Jamie, Ellis bästa bror. Elli ville att ja skulle skriva detta inlägg o säga att hennes internet e nere i nåra dagar, men så fort problemet e löst e hon tillbax på bloggen! Hon hälsar en stor puss o kram till er alla. Jamie signing off.

Chilling in Da Sofa!

Kategori: Allmänt

Jag sitter i min soffa och väntar på att min kära pojkvän ska svara på mitt mess men det verkar inte som att han har lust. Måndag igen då.. Hur känns det? Personligen så Hatar jag måndagar men det kan vara för att jag börjar 13.20 och har en lektion och slutar tjugo över två... Fett ovärt.
Jag vill bara säga att jag vet att det var dumt av mig att skriva för och efter namn på mitt förra inlägg om Mikaela men jag var extremt upprörd eftersom att hon gjort Jennelie så illa genom åren. Men JA, jag ångrar det men det är inget jag kommer ändra nu, men jag vet att det inte var rätt av mig att hänga ut henne som jag gjorde men som sagt så var jag riktig förbannad på henne.

Iallafall... Idag ska jag kanske träffa Asse. Har inte träffat henne på några dagar så jag saknar henne! Här har ni några gamla bilder på mig och henne! 

Hjärndöd Mikaela.

Kategori: Allmänt

Som jag berättat i ett tidigare inlägg så har jag släkt i Dalarna och min kusins barn Jennelie som även är min bästa vän bor också där. Det här inlägget är till dig enny.
Du är så jävla stark och jag är sjukt stolt över dig. Att du ens har klarat av att leva med den där idioten i över två år är beundransvärt. Jag är så glad att du har insett att Mikaela inte var bra för dig. Hon var bara dum i huvet och behandlade dig som skit. Jag mådde dåligt över att jag tvingade se henne köra över dig gång på gång. Jag ser upp till den du blev idag Jennelie. Du vart 1000 gånger starkare i mina ögon, och du visade mig att du inte tänker låta henne sabba något mer för dig. Jag hoppas att hon inser att hon är en fitta och att hon försöker ändra sig, men jag vill inte se er ihop igen för jag vet att du oftast inte är lycklig med henne. Och vill du veta vad? Du förtjänar någon som älskar dig över allt annat och som skulle kunna göra allt för dig. Det sa nog Mickis att hon skulle men både du och jag vet att hon ljög. Det var det enda hon gjorde.. Hon var en riktig lögnare den idioten. Tack för att du finns Jennelie och tack för att du alltid ställt upp för mig. Jag hoppas att du vet att jag finns för dig nu när du behöver mig, det kommer jag alltid göra.
Jag älskar dig Enny. Du är min ängel och jag ser upp till dig. Du är en sån vacker människa och du har världens finaste personlighet, och jag förstår inte hur Mickis kunde släppa dig. Hon är en patetisk människa och det vet du. Du är värd någon som ger dig en ros för varje gång du ler, någon som lagar dig pannkakor varje morgon och bär dig ner för trapporna som en drottning, en människa som avgudar dig och som aldrig vill tänka sig ett liv utan dig. Du är min bästa vän och det kommer du alltid vara. Puss på dig gumman, det här kommer lösa sig, trust me!
Jennelie Karlsson, du är underbar <3

Counting all the asholes

Kategori: Allmänt

Idag insåg jag att jag måste radera några människor ur mitt liv. Dom delar bara med sig av sin negativa energi. Usch vad jag hatar det. Här kommer en hiss och diss bara för det!
Jag hissar:
*Ärliga människor.
*Människor som visar respekt
*Människor som inte avbryter när man pratar (trots att jag själv har en tendens att göra)
Jag tvärdissar:
*Idioter eller irriterande människor
*Utnyttjare eller snyltare
*Människor som låtsas vara ens vän och sedan skiter i en.

Just nu sitter jag och michis och äter muffins och kollar på Biggest loser. Det visar dom alltid på mitt gym hahah, bara för att motivera en att träna typ. Jaja nu ska jag vara social och snart kommer Sander, jihhoo!!
Ikväll ska jag på spelning sen hem och sova med äslklingen.
Vad ska ni hitta på? :)

Baka en kaka!

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit med Jannki och vi har bakat cupcakes. Sååå gott!
Jag har nyss klivit ur duschen och lagt mig i min california king bed och jag sitter och chattar med sander på skype.
Han sitter och klagar på att jag bloggar (typiskt killar) så jag måste sluta nu, sov gott, good night!
Jag bjuder på den här eftersom att jag ser ut som en galen tant men det är iallafall jag och jannki med en varsin cupcake!

Önskar att man kunde skjuta skallen av folk genom datorn.

Kategori: Allmänt

Jag hatar alldeles för mycket ibland, jag tittar på bilder på människor jag ogillar och läser deras statusar och man vill bara slå sönder datajäveln.. Ursäkta mitt uttryck men jag är på så konstigt humör just nu just tack vara en enda person, och eftersom att jag inte vill utsätta mig för något riskfyllt så tänker jag inte nämna några namn. Blääää.
Jag tänker droppa negativiteten för en stund och berätta vad jag gjort idag istället, jihooo.
Idag var jag och bowlade med min klass (gooo särklassen!) och sen träffade jag Asse i kulturama å så kollade vi på när femmorna dansade, dom var sååå söööta!! Sen åkte vi hem till mig och så var jag med min syster lite och sen kom Marcus (alias Ragnar) och Sander hem till mig. Så min dag har varit bra förutom när personen som jag pratade om tidigare avbröt mitt glada humör!!
Nu måste jag sova, är supertrött men som tur är så har jag studiedag imorgon så det blir nog en rejäl sovmorgon!
GODNATT!!

Kyckling alá Sander.

Kategori: Allmänt

Min älskling står och lagar mat till mig, det luktar jätte gott så nu börjar det saftas i munnen.. Idag har jag varit i skolan och pluggat och sen åkte jag hem med Sander och somnade samma sekund som jag la mig på kudden, jag drömde världens obehagligaste mardröm, för att göra en lång historia kort så träffade jag mina fina vänner Jannike, Gillary, Amanda och Michaela i min gamla skola kulturama, och det slutade med att det vart bråk, jag vart slagen av min klasskompis Alex och det slutade med att han skjöt Jannki :O Jag har kollat upp vad det betyder och enligt vissa hemsidor så står det att om en människa blir skjuten i en dröm så kommer den få ett långt liv, så varsegod Jannki! :) Det känns lite illa att jag drömmer en sån här dröm på Alla hjärtans dag haha men det funkar eftersom att jag vet att Jannki inte är död :) Nu är det dags att spela sims!! Jihoooo.. Inget liv :)

Glad Alla hjärtans dag älskling, jag älskar dig, du gör mitt liv komplett! Pussar, kramar & en massa kärlek till dig mitt hjärta!


Uttråkad bild,  puss & kram till er alla!

Alla <3 dag

Kategori: Allmänt

Idag är det Alla hjärtans dag och därför ska jag träffa Sander efter skolan och han ska få laga mat åt mig, super mysigt! Just nu sitter jag i skolan och håller på att somna, jag har sovit 2 timmar inatt och har dessutom ont i hela kroppen, är typ förkyld. Nu börjar jag min historia lektion, jag bloggar lite senare idag. Glad alla hjärtans dag allihopa. Puss!'
Jag och Sander tidigare i år!
Happy Valentine <3

Morgon mys!

Kategori: Allmänt

Idag börjar jag tjugo över ett så jag ställde klockan på elva men vaknade av mig själv runt nio, blää.. Men det vart mysigt tillslut, sitter i min säng med med en skål müsli, ett kokt ägg med lite kalles randiga kaviar på och ett glas färskpressad juice, supergott! Nu måste jag hoppa i duschen, i got a lot to do, idag blir det nog bara att sitta hemma efter skolan, har fortfarande 2 uppsatser att göra, usch, fy och blä..



PUSS & KRAAM

Sjukling...

Kategori: Allmänt

Jag ligger hemma och hostar, hostar och hostar.. Usch vad trött jag blir, jag vill bara vara frisk så att man skulle kunna hitta på nåt kul ikväll.

Impossible doesn't exist.

Kategori: Allmänt

Jag tänkte dra en liten kort presentation om mig själv eftersom att jag inte gjort det än. Jag heter Ellinor men föredrar att bli kallad Elli, jag blir sjutton nu i april, vilket betyder att jag är 95a. Jag är uppväxt i Haninge och bodde i en liten skithåla i Dalarna i ett och ett halvt år, byn heter Kopparberg, jag trivdes jätte bra då men nu anser jag att det är en aning dött. Jag flyttade till söder för nästan tre år sen så jag bor i skanstull å jag trivs riktigt bra. Jag har fantastiska vänner och en underbar pojkvän som heter Sander! Jag älskar att sjunga trots att jag inte är speciellt duktig på det och jag ÄLSKAR att sminka mig, det är inte direkt så att jag sminkar mig varje dag men jag älskar ögonskugga och sånt, därför ska jag söka stylist programmet :) Jag går IV på fryshuset just nu pågrund av att jag gjorde mycket dåliga val sist jag valde gymasium, så det fick sluta såhär :P Så nu gäller det att hålla tummarna så att jag kanske får komma in där jag vill :)


Nu måste jag plugga, usch usch usch. Skönt att det är fredag imorgon iallafall :) Puss & Kram!

Trött, tröttare, elli...

Kategori: Allmänt

Fyra energidrickor senare... Har lite svårt att somna.

Kategori: Allmänt

Klockan är över två och jag har precis bakat! Känner mig inte så jätte normal.. Kakorna vart jätte goda iallafall! :) Mummmmmsigt!

Sitter å messar med Simon och chattar med Jamie, så jävla B, jag vill bara sova!

För er som inte vet så har jag svåra sömnsvårigheter. Min mamma jobbar natt och det gör det ibland lite svårare för mig, eftersom att jag inte har någon som kan tvinga mig i säng och inte heller någon som kan väcka mig på morgonen. Min pappa bor i Dalarna så han är inte heller så tillgänglig. Han har inte riktigt varit en så stor del av min uppväxt, men jag vet att han älskar mig och jag älskar honom också. Jaja tillbaka till sömnproblemen. Jag har alltid haft svårigheter med sömnen, mer eller mindre, det går i perioder typ... Har försökt allt, sova med musik, sova med adam och eva band (när jag var yngre då), låtit mamma läsa böcker för mig (typ när jag var 4), läsa själv innan jag somnar, meditation, yoga, träning (så att jag blir utmattad), KBT (sömnterapi på barn&ungdoms psykiatrin), kedjetäcke och nu har jag fått sömntabletterna Circadin. Det funkar ganska bra ibland men oftast så tar jag inte tabletterna bara för att jag inte klarar av att ha en regelbunden sömncirkel. Jag får typ panik om jag somnar innan tolv mer än i en vecka, varför vet jag inte.
Jaja nu har jag öppnat min femte energidricka för idag, jag vet att det låter jätte dumt eftersom att jag sitter å berättar om mina sömnproblem samtidigt som jag har ett "beroende" för energidrickor. Men jag har alltid haft problem med sömnen så det är inte pågrund av energidrickorna, fast jag vet att det förvärrar en del. När jag var på BUP (Barn&ungdoms psykiatrin) så frågade dom om jag ville ha hjälp för mitt beroende för redbull hahaha. Det kändes lite överdrivet för jag vet att jag inte behöver energidricka, jag tycker bara att det är jävligt gott :)
Nu ska jag fan försöka dra mig i säng. Godnatt gott folk!

Jag har inte tid med att Hata de som Hatar mig, för jag e för upptagen med att Älska de som Älskar mig

Kategori: Allmänt

Good news everyone! Jag och Manda är sams igen! Hon ringde häromdagen och bad om ursäkt vilket jag också gjorde eftersom att vi båda betedde oss jätte omoget och så pratade vi igenom det hela och nu är vi sams, bra va? :) Idag har jag bara varit i skolan å chillat typ, var med på musiken trots att jag inte behövde (jag ger mig själv en klapp på ryggen för det) och fick en plats i deras band, hahah, gissa vad jag gör?
SPELAR BONGOTRUMMOR!! Hahahahahha
Jamie spelar trummor, patricia sjunger och spelar gitarr och mimmi spelar bas... Å jag på bongon hahaha!
Jaja efter skolan så träffade jag sander och nu ska jag sätta mig och plugga eftersom att jag har varit ledig igår och är det imorrn med men det ska in 3 uppsatser tills på fredag, STRESSIGT...
Jag måste börja plugga nu... Faaaaan...  Jaja här har ni några bilder på hur jag håller mig pluggmotiverad. PUSS!
Sorry för att ni måste bevittna mig i morgonrock, men thats how I do!

Bloggtips!

Kategori: Allmänt

Jag vill tipsa er om en blogg som ägs av min finfina vän Gea, vi har varit när vänner sen femman och vi stod varandra som närmst under hennes svåraste tid. Det är nämligen så att Gea hade en jätte svår period med anorexia, vilket hon skriver mycket om på sin blogg. Hon är en fantastisk människa och har en väldigt intressant och rolig blogg. Läs den!!


Här får ni lite bilder på den här snygga tjejen!



Karma!

Kategori: Allmänt

Idag var det världens vänligaste dam som hjälpte mig och sander, vi satt på tuben och diskuterade hur vi skulle ha råd med både Dr Pepper åt honom och Powerking åt mig. Damen som var runt 60 års åldern vänder sig om och ger oss en tia och säger att det är bättre att hon ger det till oss än till dom jäkla tiggarna.. Hon beskrev det som att hon blev gladare av att se våra leenden. Haha skön tant :) Och vi tackar så mycket och går tillbaka till vårat, hon vänder sig om igen och ger oss en tia till och säger att Sander ska köpa en bulle också, så jävla gullig. Sander säger: Varför finns det inte fler människor som du. Då svarar hon med: Det undrar jag med, kom ihåg mig som norrlänningen. Så jävla skön hahahah.
Just nu sitter jag och Sander å tittar på Tunnelbanan och kramas. Med munkar, energidricka och en 1,5 liters Dr Pepper, jätte mysigt. Damen räddade våran dag! :)

In school..

Kategori: Allmänt

Jag sitter på  samhällskunskapen å har så jääävla tråkigt, våran lärare e så jävla slö... Förut ogillade jag henne gånger tusen men nu har hon iallafall visat att hon kan le. Adrian (alias Denver) sitter å leker med alla mina saker, han sätter min vante över min telefon och säger att det är en tupp och sätter den andra vanten sitter över min powerking... - Varför Denver? Jo för att den fryser såklart... Så jävla skadad kille!
Jaja igår så var jag å shoppade med Jannki, det var jättre trevligt och vi avslutade det med donken, tjockisar som vi är :) Jag köpte mjukisbyxor, en kofta, strumpor, underkläder och örhängen, ni får bilder när jag kommer hem, men nu ska ni få en bild på halva mig med min nya tröja och Denvers mina vantgubbar!
See ya!

Nytt rekord!

Kategori: Allmänt

Den första januari så fick jag rekord med människor som kollade min blogg, det har aldrig vart så många förut å det är skit kul måste jag säga! :) Tack så mycket för att ni läser min blogg, jag blir jätte glad! Eftersom att det här antalet med människor inte är så speciellt många egentligen (trots att det är det för mig) så tänker jag behålla hur många det var som en hemlighet! Ni kan få en hint: Det var 2 siffrigt! Det är skit roligt eftersom att jag bara började blogga för två veckor sen ungefär. Jihoo :)
Jag har faktiskt fastnat litegrann för det här med att blogga nu, det är ett jätte bra sätt att skriva av sig på och det känns som att det var något jag behövde så det betyder jätte mycket för mig att så många läser, så imorgon blir det väl att fira antar jag, ett glas inca cola å lite riskakor, fredagskvällen är räddad! :)
Tack Tack Tack för att ni läser, hang in there, jag kommer nog bli roligare att läsa om tillslut! Hehe ..
Nu är det nog dags för mig att sova men jag skriver imorgon i skolan om jag har tråkigt! Jag menar, vem har kul i skolan egentligen?

Ni får en bild på min syster Alexandra idag eftersom att hon var här idag och eftersom att hon är så himla bra!
Puss & Kram!

Dem klappar dig på ryggen för att veta vart kniven sitter bäst.

Kategori: Allmänt

Igår var det någon elak jävel som snodde 150 spänn från mig. Så mitt humör är inte på topp, men jag ska träffa Jannki idag så det blir nog bättre :) Patricia är så skum hahah hon är bitter för att hon fyller arton snart. Vem fan resonerar så? Jag skulle lätt vilja vara arton, köpa cigg själv, gå på krogen å dansa sönder allt :) Snart är det dags att börja röra sig mot Handen å möta Jankiespankietankiewankie, min ultimata riksmupp! Jag har saknat henne som fan efetrsom att vi inte träffats på typ en månad, but i gotta go now, have a nice one! 
Lagom efterblivna bruttor huh? :)

Geografi!

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag i skolan å tråkar på geografin, vi ska läsa om Nya zeeland men jag ligger före i det så idag chillar jag bara, dä ä naiiz! Jag saknar min fina Patricia!! Har inte sett henne i skolan idag.. För er som inte vet vem Patricia är så ska jag ge er en kort beskrivning:
  • Underbar
  • Snygg!! Grrrr
  • Lite halv muppig :)
  • GRYM dansare!
  • Jätte duktig på att sjunga!
  • SOULIE <3
Oj nu slutar jag.. Anders ska inte se att jag bloggar då blir det - Aja baja tant Ellinor... -.-
Later! :)
Ni fick en bild på slöa mig på köpet oxå!

A confident girl doesn't show off her naked body, a confident girl shows off her naked face.

Kategori: Allmänt