ellinorjohannesson

Dra åt pipsvängen!

Kategori: Allmänt

Dåliga nyheter idag. Vet inte hur jag ska hantera det här. Men idag har jag insett att jag har GULD värda vänner. Och jag vet att ni kommer hjälpa mig om jag behöver det. Känns bra att jag har hela familjen bakom mig också. Skulle inte klarat mig utan er.

Confused... As usual.

Kategori: Allmänt

Du irriterar mig bara när du gör såhär och jag ångrar att jag trodde på dig.

"Det var ett fylle sms, sorry"

Sorry?
Tror du att det räcker?
Nej för nu har jag fått nog, nu är det du som sårat mig. Allt är tvärtom helt plötsligt. Hoppas du försöker lika hårt som jag gjorde med att reparera skadan du gjort. Tillsvidare, låt mig vara ifred. Jag har tappat tilliten till dig. Kokar i hela kroppen bara jag tänker på dig, Hör inte av dig förs du vet vad du snackar om och har något jävligt bra att säga.Godnatt nattugglor.
 
 

Grund lurad.

Kategori: Allmänt

‎"Ladies don't let loniless bring you back into the arms of someone who you know doesnt give a damn about you."

 

Abstinens

Kategori: Allmänt

Man mår allmänt så jävla mycket bättre om man är beroende av något.
 
 

New crush?

Kategori: Allmänt

Well I dont know.

Just nu så är jag jätte nyfiken på en speciell kille men jag vill ju inte ha ett förhållande så det är bara intressant att se vad som händer :) Wish me luck!

 
 
<3
 
 
?!

Din falska f*tta.

Kategori: Allmänt

Jag trodde för en sekund att du var ärlig. Jag trodde verkligen att du ville lösa det här. Men om jag inte duger så visst, men kom inte tillbaka krypande när jag väl slutar bry mig.
 

Vad gör jag vaken?

Kategori: Allmänt

Jag som är van vid att stirra i taket på nätterna har små tips till er alla som inte vet vad ni ska hitta när ni inte kan sova! :)

  • Spela GTA - Helt enkelt bara sjukt kul!
  • Spela gitarr - O.B.S tipset är endast användbart om man har en mamma som jobbar natt!
  • Yoga - Med det menar jag typ rulla runt i sägen tills du hittar en bekväm position nog att stanna i över fem minuter.
  • Kolla på film - Min kvälls favorit är garanterat Despicable me.
  • Chatta med allt som lever - Konversera med andra nattugglor. Riktigt givande eftersom att man ofta blir en poet när man är som tröttast.
 
Nu ska jag sminka av mig och om universum tillåter mig så somnar jag gärna snarast. Har ju något rikigt viktigt att göra imorgon!! AAAAAH - Exited scream!!
 

Sprid min blogg vidare gott folk!

Kategori: Allmänt

Länka till alla ni känner!

http://ellinorjohannesson.blogg.se/

http://ellinorjohannesson.blogg.se/

http://ellinorjohannesson.blogg.se/

http://ellinorjohannesson.blogg.se/

http://ellinorjohannesson.blogg.se/

Sömnlös

Kategori: Allmänt

Jag är så glad så att jag inte kan sova. Jag är nervös och jätte nyfiken över hur det kommer gå imorgon. Se fram emot flera nya inlägg inom dom närmsta timmarna Men nu ska jag kolla på film! :)


Lycka!

Kategori: Allmänt

Jag är överlycklig. Du släppte din stolthet bara för att försöka att lösa det här. För min skull. Det finns inget som skulle kunna krossa mig just nu!

 

Mamie växer faktiskt oxå!

Kategori: Allmänt

Min kära mamma fyller 50 om två månader och jag har en liten idé om vad jag ska göra. Det är inte helt klart men det är garanterat en plan jag har att utveckla :) Känns som att jag har lite för många bollar i luften just nu, först är det ju självbiografin som jag inte verkar komma någon vart med, mammas fest som är i november, kopparbergsmarken nästa helg med manda, kärleks strul och såklart plugget då. Har knappt någon energi till någonting.

Iden till mammas present är något jag bara kom på häromdagen när jag hörde Miley Cyrus låt - Butterfly fly away. Jag vill göra en cover på den och ett bildspel på mig och mina syskon. Och den som får ta Billy Ray Cyrus stämma blir nog min storebror Daniel om han går med på att sjunga en bög låt, eller så kör jag den stämman oxå. Det svåraste blir att låna studio. Jacob har hemmastudio och har sagt att jag får låna den om jag vill men jag vill inte att han ska höra mig sjunga haha. Alla andra jag kan låna ligger i Dalarna, och om jag ska spela in det där så finns ju risken att jag inte hinner finslipa det. Jaja som sagt så får jag spåna mer på den idén och se om jag kommer någonstans. Men lyssna gärna på länken här och säg om ni tycket att det är en bra idé eller om ni har förslag på förbättring! :)

http://www.youtube.com/watch?v=U_eBRwn8G40


 
Like a baws. PUSS! 
 

No matter what I say, I'm not over you.

Kategori: Allmänt

...

Kategori: Allmänt

Lets play a game called ''Friends with benefits'' ? The person that gets feeling first, will loose...
And hey, Im a CHAMPION

Jag förstår inte.

Kategori: Allmänt

Jag vet att du läst allt. Annars skulle du inte hört av dig. Kan inte ens förstå hur falsk du är.

Godnatt förfan.

Kategori: Allmänt

 

Fuck det här.

Kategori: Allmänt

Du är inte värd det längre. Du har bara visat anledningar till varför jag INTE borde vara vän med dig dom senaste veckorna. Stay out of my way.

Behöver eran hjälp?

Kategori: Allmänt

Skit ful bild i know men jag behöver hjälp, vet inte riktigt hur jag ska göra!

Om du inte orkar, orkar jag för två.

Kategori: Allmänt

Som sagt så tänker jag skriva ut ett kapitel av min självbiografi här. Men eftersom att det kapitlet, som heter "Om du inte orkar, orkar jag för två", inte är klart så får ni vänta ytterligare några dagar. Jag vill inte ha det halvdant. Jag vill att det ska vara klart och realistiskt inte nåt som bara är ihop krafsat, ni kommer iof bara få utkastet ;)
Puss på er

JagÄlskarJagÄlskarJagÄlskarJagÄlskarJagHatar

Kategori: Allmänt

Det var en sjukt kul kväll igår. Fylld med både skratt och gråt. Var på grönan först och sedan drog jag vidare till Skinnis. Och med tanke på att jag inte sovit något natten mellan torsdagen och fredagen och dessutom inte käkat något så behövde jag inte dricka speciellt mycket för att bli påverkad. På vägen hem så lämnade Gurra mig med hans kompisar, as sköna människor! Men jag pallade inte sitta på donken för att jag mådde så jävla illa av lukten så jag bestämde mig för att dra mig hemåt redan runt kl 1. Utanför spärrarna kommer två as packade 96or å säger hej till mig, jag vart as förvirrad och trodde alltså att jag kände dom trots att jag inte hade en blekaste om vilka dom var. Dom sa hej typ 30000 ggr.. Det slutade med att jag bröt ihop av garv i rulltrappan å typ la mig ner på perrongen, as konstig. Jaja jag hoppade av i Skanstull å där står Karol, Niclas och Chris. Jag lekte helt cool haha å hälsade bara på Niclas å Karol eftersom att Chris hatar mig. Så gick jag vidare. Jag kom bara 20-30 meter sen var jag tvungen att sätta mig ner för att jag fick svårt att andas. Vet inte om det var för att jag saknar honom eller om det var för att jag saknar honom eller för att jag skämdes.. Men iallafall. Jag satt där i typ 3 min sen såg jag att Niclas var påväg tillbaka så jag ropade på han så satt vi å snackade i typ en halvtimma sen drog vi hem till mig för att käka pizza, fett värt. Kajsa kom hit sen å sen drog dom till sig. Jag körde en tvärdäck delux å nu vaknade jag av att asse ringde, fett lövley. Nu ska jag fortsätta på min självbiografi. I den här farten så blir den klar tills i påsk :) PUSS!

Håller mig på benen trots att styrkan bleknar

Kategori: Allmänt

Håller på att skriva en självbiografi. Har bara skrivit några sidor hittills, men ni ska få höra ett kapitel senare.

Förvirring

Kategori: Allmänt

Försvinn ur mitt liv..
Kan inte få ut den meningen ur mitt huvud. Det bara snurrar och snurrar. Ingen har någonsin förvirrat mig så mycket som du gör. Jag skiter i om du läser det här och om du gör det så förlåt igen. Jag skriver ner allt detta på min blogg bara för att jag använder det här som en dagbok. Och jag skriver ut exakt vad jag vill. Finns det på internet så kan jag läsa det framöver..
 
 
Nu.. Time 4 some sushi!
 
 
 
 
 
 

Varsågod

Kategori: Allmänt

I truly want to like people. But they´re just so fucking stupid.

På riktigt. Jag är så jävla trött på det här

Kategori: Allmänt

Varför saknar jag dig? Vi hade ingenting speciellt, vi hade knappt någonting alls. Som Signe sa, du använde bara mig som en språngbräda.

Jag vet att jag inte förtjänar dig efter det jag gjorde, men jag ångrar mig så sjukt mycket och jag hoppas verkligen att du förlåter mig någon dag... Jag vet inte varför jag saknar dig. Vi hade det inte ens bra.. Oftast inte iallafall... Minns bara dom bra sakerna. Så jävla sjukt, jag som bara trodde att vi hade en sommar fling. Det var tydligen mer än så. Jag kan bara komma ihåg dom bra och roliga sakerna vi gjorde. Jag kan inte ens gå förbi bläcktornsparken utan att tänka på dig. Jag tror inte att jag är kär men jag saknar dig iallafall.. Just so you know