ellinorjohannesson

Skitsamma

Kategori: Allmänt

Jag åker till pappa imorrn och ska bara sola å tänka på allt förutom mitt liv i Stockholm.
Nu ska jag iallafall iväg till Fredhäll med Michis å bada å sola, puss på er!

Jag är ju helt jävla dum i huvudet.

Kategori: Allmänt

Jag inser mina misstag, ber om ursäkt men går ändå å gör exakt samma jävla skit igen. Jag måste pausa med allt som har med mitt liv att göra, iallafall en stund. På måndag åker jag till pappa. Om jag har tur så räcker tiden där till att tänka, jag måste verkligen börja ta tag i allt. Inser man sina misstag så ska man inte begå dom igen, det är väl det som är poängen?

Dont judge me by my past, i dont live there anymore

Kategori: Allmänt

Allt vart bra mellan mig och min kompis igår och anledning till att jag inte bloggade mer var för att jag sov hos han. Men nu börjar dramat om igen, exakt samma sak som igår med exakt samma person, i sånna här stunder så inser jag hur puckad jag är.. Jag skriver senare. PEACE!

Magen går i högvarv..

Kategori: Allmänt

Jag ska iväg å försöka snacka med den där kompisen som sa upp kontakten med mig igår, jag vill vara vän med honom och jag tror att han känner lika men just nu så är jag jätte nervös å skakar i benen pga att jag inte vet vad jag ska säga och för att jag vet att om jag sumpar den här chansen så kommer jag aldrig se honom igen, och han är som sagt en väldigt nära vän till mig... Jag kan inte förlora det här, jag skriver mer när jag kommit hem igen!
Önska mig lycka till! PUSS

Annons på rikemansunge!

Kategori: Allmänt

Om det finns nån rik sexig jävel som vill kidnappa mig så går jag med frivilligt, vill bara bort från smutsiga jävla stockholm, där allt som betyder något är sex, drugs and rock'n'roll.. Jag funderar på att åka till pappa över hela sommaren (han bor i dalarna) men han kommer inte ens vara hemma, för han ska på behandlingshem i juni och hela juli kommer gå åt till adhd utredning. ALLA HAR ADHD I KOPPARBERG, VI VET REDAN DET! Alla i världen har fan aggresions/koncentrations/sömn problem nu mera. Jag har allt, å lite till, retardet kommer rullandes...

Nej men allvarlig jag är så trött på all denna svartsjuka som alla talar om, vad fan är det? Varför ska man inte få umgås med vem man vill utan att ens pojk/flickvän eller kompis ska bli avundsjuk? Jag kan erkänna att visst jag har självklart också varit avundsjuk vissa stunder men aldrig så pass så att jag begränsat människor jag älskar eller bryr mig om, man ska få vara den man är och umgås med dom man vill, punkt slut. Visst får ena mitt umgänge tycka illa om andra personer jag umgås med men aldrig att någon ska säga till mig vem som är bra för mig och vem som inte är det. Det väljer jag bäst själv.
En av mina vänner skulle kunna vara största mytomanen, svinet eller lögnaren men så länge jag känner att han/hon kan behandla mig på ett shysst sätt och med respekt så är man accepterad i mina ögon.
Ni kanske förstår att jag har drama med mitt ex, ni vet Sander, och ni har rätt, för vi bråkar trots att vi inte ens är tillsammans men inte bara det, utan nu ska allt omkring mig börja falla å alla ska börja bråka och missförstånd blir till bråk som tillslut leder till avslutad vänskap och det är så jävla onödigt.
Jag har förlorat en vän idag.
Det gör så ont för jag bryr mig så j*vla mycket, till och med för mycket, om den här personen. Jag förstår varför bråket började men jag visste inte hur jag skulle avsluta det och nu vill den personen aldrig mer prata med mig. Samtidigt som jag tror att det är bäst så här så klarar jag mig inte utan människan. Och trots att jag vet att jag gjort fel (och att han gjort det) så vet jag inte hur det kunde sluta så här illa och jag vet inte hur jag ska kunna fixa allt.
Så ta mig i ditt privat plan och flyg mig till Cypern, bjud mig på en bira och en cigg och låt mig ligga där i solen å steka tills jag blir rödare än mitt hår och bär mig sedan in på lyxvillan du köpt till mig och låt mig sova i veckor, månader, år, vad som än krävs för att få mig att tänka på annat, för just nu så är det här det ända som snurrar runt i mitt huvud. Låt mig sova och drömma om ponnys å regnbågar tills jag vaknar, utvilad som en björn efter ide och låt mig sola ännu mer! Du kan ju slänga in lite plastikoperationer å snygga kläder så att jag kan komma tillbaka hit med en helt ny utsida men med samma gamla nyfikna elli på insidan, och låt mig kasta i allas ansikten att jag är tillbaka och att jag tänker stanna den gången. Fan vad underbart, att få leva livet som någon annan, missta mig inte nu, jag älskar mitt liv och skulle inte byta det mot någonting, men bara för en dag.. Att få se saker från någon annans ögon och få leva med helt andra människor, bara för att inse att man själv inte har det så pjåkigt, trots att man spenderar hela nätterna med att tycka synd om sig själv.
Om ni vill höra någonting posetivt så tog jag årets första dopp idag (falsk jihooo)
Jag hade skit trevligt å så kommer man hem och slår ner det glada humöret tack vare en enda person. Hopplöst, va? Nu när jag tänker på det så har jag fett ont i fingrarna efter allt skrivande så det blir nog inte mer än denna text på nåra miljoner bokstäver, ni får lite mer imorgon, förhoppningsvis så ligger jag på Cypern aspackad med en blomma i håret då men vi får väl se!
See ya!
Improviserad bikini men den dög, minen på mig e fett weird but whatever? I like looking like shit :)

Mina problem, lämna dom till mig och lägg dig inte i!

Kategori: Allmänt

Jag ska bosätta mig på en liten ö

Kategori: Allmänt

Jag är så trött på det här jävla dramat som pågår runt mig jämt! Jag står mer än gärna utanför saker men lyckas ständigt bli inblandad mot min vilja.... Fan just nu vill jag typ dra till Norrland å gifta mig med en rik bonde eller nåt..
Kanske ska ge er en liten förklarning!
För ca två veckor sen så lärde jag känna en skit trevlig kille på en fest, som får kallas "Marcus", jag hade träffat honom två ggr innan men aldrig fått chansen att snacka med honom, jag lärde känna honom via en annan kompis som heter "Erik" föresten... Jag satt iallafall en hel kväll och diskuterade med "Markus" om att jag hatar smöriga killar, han tog mitt nummer och dagen efter fick jag ett mess där det stod: Du har vackra ögon, ditt hår är som sammet, jag smälter.
Jag vart fett förvirrad och undrade vem det kunde vara, jag får svar och det är från den där killen då... Senare den dagen så skulle jag och "Marcus" mötas men jag skulle käka å då skrev han: Men käka med mig då.
Helt normalt, ingen stöt eller liknande. Då berättar jag det för min tjejkompis "Amina" som tydligen har en liten crush på "Marcus" och hon blir fett ledsen typ och därför börjar dom två bråka. Och "Erik" blir fett sur på mig för att han tror att hans kompis har bjudit ut mig. Så allt är ett missförstånd och oavsett hur mycket jag förklarar mig så skiter alla i.....
Och igår gjorde jag en sak jag ångrar, jag tänker inte säga vad men jag träffade en person och det vart lite drama typ. Och när mina kompisar frågade vad som hände så ljög jag å sa att inget hänt för att jag skämdes över situationen och ångrade allt, men som vanligt så ska "Robin" bli förbannad på allt jag gör, för att han är min master...

JAG ÄR SÅ J*VLA TRÖTT PÅ MÄNNISKAN!!! Men jag kan inte skita i han (No emotions involved), vet inte varför.
F*******N!
Folk tror att så fort jag umgås med en kille så ska jag haffa eller så är jag kär.. WTF?? Jag kom nyss ur ett förhållande, låt mig andas förf*n..
Ursäkta nu ska vi ha det trevligt istället... Nää det går inte.
Puss och bajs nu ska jag möta Adam, hoppsan menade "Markus" ;) hehehehehehehehe
Kolla vad smörisen håller på med hahahahhahahhahahhahaha, ur funny.

Dags för uppdatering!!

Kategori: Allmänt

OJOJOJ vad jag glömmer bort att blogga, URSÄKTA!! Jag ska fixa min header, vet att många stör sig på att jag inte har någon, men som ni kanske vet så är jag inte så insatt i teknik världen så jag har absolut INGEN aning om hur man ska göra det snyggt men om ni verkligen bryr er så kan ni ju sitta kvar, förhoppningsvis så är ni ju inte här för att kolla på headern?? eller...

Från och med denna vecka och fram till sommarlovet så går jag bara skolan tors å fredagar, asss ssoooooofft!! Är godkänt i allt nu så ser fram emot att få besked om vilket gymnasium jag kom in på :)
Om jag ska beskriva dom senaste veckorna med 5 ord så skulle det nog bli... D R A M A
Allt har varit överdrivet, surrealistiskt och en aning obeskrivligt..... Hmmmmmm
Nu ska jag gå å köpa pizza sallad, är fett sugen, ciao!!

Min framtida man!

Kategori: Allmänt

Elli + Bam = Sant!

Sommar förfan!

Kategori: Allmänt


I did it for me.

Kategori: Allmänt

Nya tider,  nya rutiner, nya tag. Jag är 17 och singel. What to do, what to do?
Bloggandet ska börja igen, jag ska ta tag i plugget å jag ska umgås mer med mina vänner, 2012 ska bli mitt år..
Jag ska bli snygg å vältränad tills i sommar, inte för någon annans skull utan för min egen. Så från och med imorgon så ska jag börja gymma regelbundet och äta nyttigare. Weey.
Dom senaste månaderna har varit extremt hektiskta och turbolenta, därför valde jag att lägga bloggandet åt sidan. Jag är ledsen över avbrottet men jag är tillbaka på banan och det känns riktigt bra!
Igår tog det slut mellan mig och Sander, med 3 veckor kvar tills ett års dagen. Tiden med han har varit underbar men det funkade helt enkelt inte. Trubbel å grubbel...
Mer om glada saker nu då. Jag har kommit in på alla gymnasieskolor jag sökt, iallafall på preliminära valen! Good news!
Jag måste verkligen sova nu, insåg nyss att klockan är tjugo över fem på morgonen å jag ska upp till skolan snart, ha det bra iallafall, jag skriver nog lite från skolan imorgon.
PUSS & GODNATT