ellinorjohannesson

Löv dat little puppy!!

Kategori: Allmänt

Hej allihopa. Jag är jätte ledsen över att det blivit så lite bloggande dom senaste veckorna men jag skriver så fort jag har chansen! Det enda speciella som hänt på sistonde är att jag var på intagningsprov i tisdags, jag har sökt promotion på rytmus, verkar skit kul :) det gick riktigt bra måste jag säga så nu är det upp till dom. Och här kommer dom största nyheterna!!...... Jag ska bli moster!! Min syster och hennes pojkvän ska få en bebis om 2 veckor, en liten tax bebis! :) Lilla Ronja, söt som socker!! Så det blir mycket  hundbilder uppe snart :) Nu får ni bara en bild på min systers pojkvän Tintin och deras blivande bebis Ronja <3
Så jävla söt! Dessutom så har hon världens snällaste och underbaraste föräldrar, Loke och Maja! Vi får väl bara hoppas på att Ronja fått ärva lite av varje från både mamma och pappa! :) Looove!

Äntligen fredag!

Kategori: Allmänt

Jag sitter på samhälls lektionen med min jobbiga lärare hiv-siv! :) den här veckan har varit lite uppochner, mycket bra och mycket dåligt, jag tänker inte gå in mer på det här.
Jag sitter iallafall och tittar på mina fantastiskt begåvade vänner, nämligen kilarna i nian i kulturama. Jag var på deras julshow i december och fick helt ärligt rysningar av deras verision av Queens låt - I want it all. Min pojkvän sitter bakom trumsetet och några längst fram på scenen är riktigt bra vänner till mig! Kolla in videon och ge den en kommentar eller något! http://www.youtube.com/watch?v=CRqMiYjuHEo FANTASTISKT!! :)
Tittar även igenom min mobil och hittar tusen videoklipp på André när han var hos mig för några månader sen, han är en riktigt grym sångare och jag älskar hans röst, för er som inte gillade honom i Idol vill jag bara berätta att han inte visade allt han kan, han är otroligt begåvad! Det kan jag lova er :)
Nu är det dags att gå på lunch, om jag får internet att funka hemma så skriver jag något ikväll! Annars hörs vi på måndag! Äntligen helg!! Puss på er!!

Glassar framför tv:n!

Kategori: Allmänt

Nu är det nästan en vecka sen jag blockade senast nu. Ni förstår nog att internet jävlas med mig igen.
På sportlovet låg jag hemma med influensa men precis innan jag vart sjuk så firade jag och sander nio månader. Då var vi på kryssning med min mamma och hennes kompis Esko. Det var jätte roligt. Och så hann man med att ha lite partey med mina vänner :) Så trots att jag var jätte sjuk och smittade allt jag rörde vid så hade jag faktiskt kul. Ni får lite bilder från kryssningen och resten av sportlovet så det blir lite blandat!
Puss och kram på er alla!


27:e februari!








Tredje mars!







Femte mars!





Igår!





Idag!




Förlåt mig!

Kategori: Allmänt

Jag vet att jag inte bloggat så mycket dom senaste veckorna men mitt internet går mig på nerverna! Förlåt mig! Ni får inte tro att jag har glömt er, mina fina! Jag har bara lite svårt att skriva när internetanslutningen dör jämt och ständigt. Det gör lite som det vill helt enkelt. Och hemma hos min pojkvän får jag inte blogga eftersom att han inte tycker om att jag gör det, anledningen till att han inte gör det är för att jag tydligen blivit för feminin sen när jag började blogga, borde inte han vara glad för det?

Idag stannade jag hemma från skolan iallafall pga influensan... Febern har försvunnit (tack gode gud) men halsen ger mig ett levande helvete. Men jag blir nog frisk snart, bara jag får vila lite :)

Internet ska funka nu men man vågar aldrig lita på det men vi får väl helt enkelt hoppas, skriver lite senare!

Farväl gott folk!

Im back!!

Kategori: Allmänt

Jag är tillbaka mina fina läsare! Internet har varit nerlagt den senaste veckan men nu är jag här igen och är redo att fortsätta!!
Jag ligger hemma med feber och hosta. Antagligen en influensa på gång. Bläää. Jag skriver lite senare, jag ska försöka  sova litegrann. Puss på er!!