ellinorjohannesson

You know who is beautiful? Read the first word.

Kategori: Allmänt

Jag missade mötet idag, somnade när min älskling kom men jag orkade ändå inte, palla sitta på ett 3 timmars långt möte.. JAG ÄR SÅ LAAAT... Jaja just nu sitter jag å pratar med min underbara Jennelie i telefon, jag saknar henne som FAN! Hon bor i Dalarna och hon är min kusins barn (lika gammal som mig dock). Nä nu är det dax för att hoppa i badet å läsa lite Blondie å sen är det slaggmode! Godnatt!!
Your crazy, and i love it! <3

Idag är en bra dag!

Kategori: Allmänt

Imorse var det sämsta morgonen jag vart med om, det börjar med att jag försover mig sen råkar jag hälla outspädd koksaltslösning i ögat, ont utav bara helvete gjorde det, å då kunde jag inte sätta på mig linserna, jag glömde att ta ut mina 12 flätor för att jag stressade så mycket, så jag hade på mig en mössa över alla flätor, drog till skolan å kunde inte se ett skit å ont i magen Och ögat som fan. Men nu är allt bra igen, har linser, har fixat håret, jag mår bra å jag ska träffa älsklingen snart.. Han gör mitt liv komplett! Klockan fem ska man iväg  till östermalmstorg på ett jobb möte, de e soft, jaja nu ska jag sminka mig. Puss!

Allting var ju enklare då, men inget kan bli vad det var.

Kategori: Allmänt

Jag saknar mina yngre år, jag vet att jag låter som en gammal tant men det är verkligen sant, när jag började kulturama så kändes allt mycket enklare men nu är det gymnsiet som gäller. Vänner faller bort, vissa vänner lappar man ihop vänskapen med men sen har man inte tid att ses pga allt plugg. PALLAAAAAR INTE... Flippmode.. Jag blir tokig på när saker förändras fast nu i efterhand så inser jag att det kanske är bra att inte se människor man sett varje dag i fem år hela tiden men det är jävligt jobbigt när man saknar någon men inte kan göra något åt det. Och, JA, jag erkänner att jag har varit en stor del till att man inte ses så mycket längre, jag har varit jävligt lat men nu har jag tagit tag i mina sömnproblem och allt går mycket bättre, därför känner jag att jag vill träffa mina gamla vänner... Jannki, manda, gea å michis är mina bästa vänner, det kommer dom alltid att vara trots att jag och gea har haft världens fight (vi är sams igen, jihooo) och jag å manda är i världens onödigaste bråk just nu men jag kommer alltid att känna samma sak för dom för att dom har alltid funnits där för mig och jag kommer alltid att älska dom (mer eller mindre haha) dom är underbara och helt fantastiska Men ibland blir det drama å då är vissa helt pain in the ass men det är väl ganska normalt, jag vet att dom hatar mig ibland oxå, thats why i love'em!! :) haha men nu känner jag attt jag borde börja dra mig mot skolan, börjar tjugo över ett, har en timmas lektion sen slutar jag -.- Hatar måndagar... Men innan skolan blir det solarium å efter plugget blir det att gymma å sen träffa Sander... Idag ör en riktigt depp dag, jag tänker för mycket... Jaaaaja nu
är det dags att sluta, annars tråkar jag bara ut er, stay in school! Byyyye!

geea.blogg.se
mandee.blogg.se
LÄS :)

Take your time to trust in me...

Kategori: Allmänt

Jag och Sander hade vårat värsta bråk någonsin igår.. Jag har klantat mig så hårt och jag ångrar mig så groteskt fucking mycket, jag önska bara att jag kunde få allt ogjort.. Jag vet att Sander är den som egentligen behöver stöd... Men jag vill oxå ha nån att prata med och jag vet inte vart jag ska vända mig.. Allt är löst nu men det kommer ändå ta ett tag att reparera skadan jag gjort.. Jag hoppas bara att han kan inse hur mycket jag ångrar mig och hur mycket han är värd för mig.. Jag ska visa honom att han kan lita på mig igen. Tack för den andra chansen mitt hjärta, jag älskar dig <3

Hemma hos älsklingen!

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag hemma hos Sander och lyssnar på musik, vi ska snart tagga hem till mig och sedan blir det att supa, niiice!
Här har ni dagens outfit samt en bild på mig och min älskling!

8 månader <3

Kategori: Allmänt

Idag firar jag och min underbara pojkvän Sander åtta månader, så nu ska vi spela biljard med min mamma och hennes kompis Esko och sen runt sju tiden så ska vi åka hem till Sander i farsta och äta middag och sedan bli det nog att sova här hemma hos mig i skanstull.

Jag älskar dig hjärtat, dom senaste åtta månaderna har varit den bästa tiden i mitt liv, puss på dig <3

Shoppa med asse!!

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit med min underbara Asse! Hon fick lön igår så hon köpte allt möjligt till mig (jag är såhääär pank som vanligt). Dagen började med att jag försov mig, mötte upp Nikol å Nawel på en cigg, kom sent till skolan, fick skäll av mina lärare (ovanligt?) och sedan dissade Jamie mig så jag lacka så jag mötte upp asse i liljeholmen istället, så kolla vi lite kläder, gick med hennes lillebror till frissan och sen drog vi till kista för att köpa en sminkborste, vi kom dit vid halv åtta (det stänger nio), vi hann in i två affären och kom ut med 1500.- mindre och Utan en jävla sminkborste, hjärndöda tjejer? Haha men vi har haft skitkul iallafall. Asse är bäst! Godnatt!
Gammal bild på mig och Asse!

Skolan är ju för jävla slö..

Kategori: Allmänt

Jag är så jävla trött på plugget, idag ville jag bara ligga kvar i sängen och sova hela dagen, jag är helt bedrövligtg trött och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Nikol försöker övertala mig om att gymma idag (stor risk). Jag har träningsvärk sen igår och inga gymkläder med mig och har dessutom planer att träffa min älskling idag, så det blir nog inge gym. Jag skriver nog lite till när jag kommer hem. Puss!
Jätte dålig bildkvalité, sorry!

Tänk om alla människor var som ballonger, sprängs när dom får för mycket luft.

Kategori: Allmänt

Hejsan, jag som ny bloggare tänker inte börja med att skriva : Hej jag heter Ellinor och jag är ny här.. Bla Bla Bla trots att det är precis det jag nyss gjorde. Jag vill att mitt första inlägg handlar om något värt. Så här kommer en lång text på något jag stör mig på. Människor med för mycket luft är ju så så jävla störande, speciellt TJEJER med för mycket luft. Läste en tjejs blogg häromdagen där hon försökte övertyga folk om att hon var jätte lik Megan Fox vilket jag tycker är helt hopplöst. Den tjejen är jätte söt men inte det minsta lik Megan Fox, jag skulle tillochmed kunna säga att jag är mer lik Sean Banan än vad hon är lik Megan, så enkelt är det. Men det var inte det som irriterade mig, det jag störde mig på var att när folk kommenterade och sa att hon var söt men inte lik Fox så tjafsade hon emot och verkligen försökte övertala hennes stackars p12 kompisar att hon såg exakt ut som "årets sexigaste ikon" .

Som den här tjejen som bloggar som dom flesta hört talas om, Hanna Widerstedt. Självklart så har jag repekt för henne och låter henne ha sina egna åsikter och tankar om det hon vill men jag står inte riktigt för det hon säger. Jag tycker att det är respektlöst av henne att säga att hon har "fobi" för fattiga människor.. Man börjar ju undra om hon bluffar eller inte. Den här Hanna tycker jag har lite för mycket luft eftersom att hon skryter om sina pengar och sina KK´s å så vidare, självklart så är hon bara ute efter uppmärksamhet men jag står iallafall för det jag tycker, Hanna borde tagga ner lite.
Nu är det dags för mig att sova, jag uppdaterar mig imorgon, sov så gott bloggen :)

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt