ellinorjohannesson

Puss på er <3

Kategori: Allmänt

Min systers valp har bitit sönder min data laddare så kommer inte kunna blogga på ett tag nu... Bara så att ni vet varför. Jag skriver så fort jag får min nya laddare. Till dess så får ni en stor puss och kram och vi hörs snart <3

Yes, vad jag är bra!!!

Kategori: Allmänt

Jag kom in på real gymnasiet i liljeholmen, lyckan är maximal!

Mojspojs!

Kategori: Allmänt

Jag sitter här med Chris å chillar delux! Är med Kajsa, Regina, Tess å Basse också. Har haft det as nice ikväll. Det började med att jag var med världens bästa Jannki å vi typ spelade nåt jävla idioti spel, jag kan ju bara säga att vi lätt vinner på att vara idioter. Sen kom Kalle, Jalle, Isak, Max å dom ovanstående. Fett chill kväll.
Imorrn ska jag å Kajsa till Humlegården och ha picnik med William Spetz hehehehehehehhehehe......
Dom senaste dagarna så har jag varit med Sander å så har jag träffat min finfina Asse. Jag skriver imorgon istället, Chris distraherar mig!!! Puss på er! <3

Det kommer en sol imorgon.

Kategori: Allmänt

Always keep you head up and hope for a better tomorrow.

Fuck it... Again

Kategori: Allmänt

Nu pallar jag inte mer asså. Mitt ex är här och han har tydligen fortfarande lust att förstöra mitt oftast glada och samlade humör. Jag vet inte vad jag ska göra. Det sista jag gjorde innan han gick ut på innergården var att slå dörrjäveln i huvudet på han, börjar bli riktigt trött på det här nu, hoppas att det gjorde ont din jävel.
Nu när jag ändå håller på så kan jag ju säga: L***** *********, jag hatar dig. Jag skulle vilja radera dig ur min hjärna och hindra dig från att förstöra det enda jag har kvar. Jag önskar helt enkelt att du kunde sluta göra mitt liv till ett levande helvete.
Jamie Athill, om du ser det här så vill jag bara att du ska veta att jag älskar dig och jag hoppas att du har det super bra i Irland och att du och Madde får världens mysigaste tid ihop. Du är min nummer ett och jag kommer alltid finnas för dig. Du måste ringa mig sekunden du kliver av planet, för jag vill vara den första som får veta att du är vid liv och mår bra! Kan inte fatta att jag inte kommer höra din röst på en hel jävla månad... Känns obehagligt men är skitglad för din skull. Kan du inte acka ner mig också? Det jag vill få fram är attdu är bäst och att jag kommer sakna dig som fan! I f*cking love you bro! Du är den enda som kan få mig le när jag mår som värst <3
Vill bara tacka bloggen som just nu är min ADHD medicin! Och vill dessutom be om ursäkt till mina vackra, underbara läsare som måste stå ut med mitt temprament, om ni tycker att det är segt så får ni gärna sluta läsa för bloggen är och kommer alltid vara både min glädje och aggressions källa! :) Take it or leave it ;)
Puss på er min fina!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Sommaren är äntligen påväg, solen tittar fram och allt känns underbart. Just nu sitter jag och kollar på tv, väntar på mamma och ska senare idag iväg och träffa Jamie (tjej jamie). Jag har inte bloggat så mycket dom senaste dagarna men det är pga att jag vart med Sander och ni vet ju hur han blir om jag bloggar hehe.
Nä nu ska jag på med en ansiktsmask och duscha sen iväg till hammarysjöstad. Senare ikväll så hade jag tänkt berätta lite saker ni nog inte visste om mig :) Puss på er!

Words may hurt, but silence is a killer.

Kategori: Allmänt

Jag vill också ha sommarlov!

Kategori: Allmänt

Jag vill ut å festa som alla andra men nejnej jag ska gå till skolan till på tordsag... Så j*vla slött!
Jag har absolut ingenting planerat i sommar, jag vill egentligen gå på p&l men det blir nog inte så. Jag vill ut nuuuu!!
Så sitter jag ensam hemma varje kväll för att alla är ute å festar å jag kan inte tagga med för att jag måste fixa sista plugg sakerna. Usch. Men jaja det är bara hålla ut, inte lång tid kvar nu så jag är endå taggad som fan!

F*n vad fort det går!!

Kategori: Allmänt

Hur vart klockan så här mycket? Jag trodde helt ärligt att klockan var 2, klockan är ju snart 5???
Herre jesus.. Jaja finns inte mycket att göra.
Idag ska jag inte göra någonting, bara sitta hemma och softa :)
Jag ska försöka sova lite nu, är faktiskt ganska trött för en gångs skull, men jag skriver snart igen. Puss på er!

Back on the same road again.

Kategori: Allmänt

Jag har klantat mig... Igen....
Jag är så trött på det här.. Men den här gången så vet jag att det kan lösa sig så det är inte så himla illa iallafall :)

Lycklig!

Kategori: Allmänt

Allt faller på plats igen... ÄNLIGEN!!!

Studentskiva!

Kategori: Allmänt

Grattis till världen finaste Paula!

Its better to let someone walk away from you, than all over you.

Kategori: Allmänt

Jag ska fan leva mitt liv nu, med eller utan honom i bilden. Skulle gärna velat ha honom med mig men om han har så lätt att skita i mig så kan jag göra detsamma.

Stabilt!

Kategori: Allmänt

Tillbaks från Dalarna! Dramat är fortfarande inte löst, ni förstår nog inte riktigt vilket dilemma jag sitter i, jag sitter i kläm och bråkar med den envisaste, avundsjukaste och stoltaste människan på jorden. Det finns mycket som ska lösas och jag känner att jag åtminstonde är halvvägs men har en hel del kvar av vägen att gå. Jag har gjort allt i min makt för att göra det bra och har fortfarande inte nått ända fram. Men med hjälp av vänner så kommer det nog bli bra tillslut.
Jag måste (tråkig som jag är) plugga, för jag har prov i Geografi imorgon och hoppas på ett godkänt. Men ni får ha det så bra, så hörs vi!






Träffade Mollie i helgen, hel slirig bild men det blir bra haha!

Tjingeling!!