ellinorjohannesson

SoffChill med Ohlin å Jennelie

Kategori: Allmänt

Jag har skit tråkig här hemma, min morsa e i riga så det ser ut som skit å jennelie är här från dalarna så igår firade vi det, ville inte leva imorse..... Jacob e här oxå, wehåå. Ikväll ska vi nog hem till Mattias på kungsholmen. Nu pallar jag inte skriva mer, e as trött på livet så puss på rumpan!

 

Dagens!

Kategori: Allmänt

Dagens!

Kategori: Allmänt

Mysig vecka!

Kategori: Allmänt

Jag har vart hos Chris hela veckan, det är därför jag inte bloggat något. Jag har inte sovit något inatt så jag kommer inte orka skriva mycket. Idag ska jag iväg å träffa min bästa bror som nyss kommit hem efter en månads resande runt i europa. Ska bli så kul att träffa honom!! Puss på er, jag skriver mer imorrn/idag :)

 
 
 
 

Vill färga håret..

Kategori: Allmänt

Att vara svarthårig är inte lika kul som det brukade vara. Funderar på att färga till det här ljusare alternativet...... Åsikter??

PUSSS!!

Det finns inget slut föralltid.

Kategori: Allmänt

You snooze, you lose

Kategori: Allmänt

I got some news folks......

Jag har liksom lite sisådära en pojkvän............ Heheheheheheh.

Fyfan...

Kategori: Allmänt







Jag mår ganska piss just nu å ska till min kusin som fyller arton. Det beryder alltså att alla kommer dricka. Jag kommer spy bara om jag ser en ölburk asså. Usch fy och blä, vi hörs senare, min mamma skriker, wehåå!

Du är ju sämst... Nä juste! Det är ju jag...

Kategori: Allmänt

Påkommen för hemmafest 3 ggr nu, bara den senaste månaden, min mamma typ hatar mig. Hon kommer över det tillslut dock. Hon kom hem imorse till ett vardagsrum fyllt med tomflaskor och det var kapsyler överallt. Det låg kläder utspritt över hela golvet och soffan var typ uppochner... Förstår ni att vi var 5 pers här haha, trashigt värre!


What if????

Kategori: Allmänt

Tänk om jag faktiskt håller på att faller för honom......

Da-da-da-darling!

Kategori: Allmänt

Illamående.....

Kategori: Allmänt

Tjena tjena mittbena, jag är med kajsa, chris, niclas å kuba. Ska strax iväg till bästa bror jacob å träffa enskede killarna, crille kom nyss hem från Tobago, så han är väl neger nu, aviiiiiiis elli........................ Nä, nu ska jag sätta mig å spela gitarr å gosa. Puss <3