ellinorjohannesson

Lusten dör. Sakta men säkert

Kategori: Allmänt

Min blogg lust har dött, jag vet inte vad som händer, men jag ska försöka hålla mig uppe så länge jag kan! 
Dom senaste veckorna har det inte hänt så mycket faktiskt. Har spelat Laserdoom med Jannki Michis och Manda och i fredags så vart det tjejmiddag hemma hos jannki, skit trevligt! För er som inte förstår hur stort det var så måste jag förklara att jag, manda, jannki, michis och gea inte har träffats tillsammans på nästan ett och ett half år, men nu fick vi det gjort, hoppas att det inte tar 1 år till tills nästa gång haha. Nej men jag måste verkligen ge cred till jannki som pallade fixa ihop allt detta. Utan henne så hade vi nog inte träffats förs på klass återträffen om 20 år, inte för att vi inte vill träffas, för det vill vi, utan för att vi alla andra tror att vi kommer bli nekade om vi kommer med förslaget, jannki är den enda som vågar ta chansen, därför ger jag en fet applåd åt vackra, begåvde, underbara Jannike Alexandra Rivelsrud!

Imorgon fyller jag år förresten! Ni får ju nästan ta å gratulera! Nejdå men jag ska vakna till min mammas gyllne stämma, förhoppningsvis till låten ja må hon leva, och sedan får man dra sig till skolan eftersom att det är en jävla onsdag, ingen vanlig onsdag dock, nej för världens bästa elli blir 17! WEHÅÅ. Sedan ska jag hem och äta mys middag och bjudas på go'fika och på presenter av min ljuvliga familj. Och för er som inte vet det så har American Pie: Reunion premiär då, så jag och Sander ska gå å kolla klockan 18.30 i medis. Lööövley, sen blir det nog så att jag träffar lite vänner efter det. Så jag har inga röj planer vilket varenda jävla 17 åring har nu för tiden, jag ska bara njuta av livet och hoppas på solsken!
Jahapp nu är klockan mycket och jag måste ju sova förr eller senare, ut på en cigg först kanske, men sen blir det bums i bingen. Jaja sov sött gott folk, vi hörs imorgon!
Ni får en bild från tjej middagen! Ur very welcome!



PUSS!